Купих си необичаен подарък

Вик, 42

“Нямам намерение да лъжа – новите ми гърди са изцяло мое решение и аз много си ги харесвам. Винаги съм се харесвала и почти съм доволна от фигурата, която имам. Но преди няколко години моята връзка се разпадна и това постави под въпрос много неща в моя живот. Бях омъжена от години и затънала в еднообразие. Беше досадно и отегчително. Беше банално – децата, работата и накрая брака. Сега разбирам колко досадно е постоянно да си разкъсана между работата и къщата.

Винаги съм харесвала изпъкналите форми. Даже когато бях дете и с майка ми гледахме стари филми, Мерилин беше моят кумир. Замислих се за гърдите си. Когато се установих след развода трябваше да променя много неща в живота си и си казах – защо не?

Наближаваше 40 ми рожден ден и исках да го отпразнувам с някаква необичайна промяна в себе си. Струваше ми се малко фриволно, но исках да се почувствам отново секси.

Гърдите ми не биха били по вкуса на всеки, но аз бях решена да отида до край и се спрях на чашка ‘Е’ кръгли импланти. Не говорим за Доли Партън – моите мерки са 180 см, 89 кг – но наистина се забелязват. Наистина се чувствам по-уверена, ако говорим за моите първи стъпки към нова връзка.”

Представяме Ви тези истории, за да Ви помогнем да вземете информирано решение относно операцията. Вашите резултати ще зависят от естесвения Ви бюст, телосложение и конкретните обстоятелства. Промяната на фигурата може да Ви направи много по-уверена, но не забравяйте, че операцията променя само размера и формата на гърдите.
По-нататък всичко ще зависи и от това, че сте по-стройна.