Нещо, което направих само за себе си

Сандра, 36

"Грижех се изцяло за семейството си, но понякога чувствах, че не остава време за самата мен. Когато навърших 35 г, започнах да мисля за фигурата си. Винаги съм се грижила за фигурата си, за да остана слаба, но започнах да се чувствам старомодна.

Мъжът ми винаги казваше, че се гордее с мен – че изглеждам страхотно в сравнение с жените на приятелите му – но аз се чувствах малко напухкавяла. И си помислих знаете какво – че трябва да взема мерки за това.

Винаги съм оставяла по нещо настрана, като за черни дни и допълнителни лечения, така че посетих няколко клиники с най-добрата си приятелка и така се записах за операция. Само това казах на Дейв. Той помисли, че не съм наред, но разбра колко много значи това за мен и ме подкрепи. А резултатът наистина му хареса...!

Това направих изключително само за себе си. Избрах естествения, капковиден имплант и в същото време се получи и повдигането.

Много съм щастлива, че го направих – изглеждам, и по-важното – се чувствам страхотно, сякаш ги имам с години!”

Представяме Ви тези истории, за да Ви помогнем да вземете информирано решение относно операцията. Вашите резултати ще зависят от естесвения Ви бюст, телосложение и конкретните обстоятелства. Промяната на фигурата може да Ви направи много по-уверена, но не забравяйте, че операцията променя само размера и формата на гърдите.
По-нататък всичко ще зависи и от това, че сте по-стройна.