Просто исках да продължа напред

Майра, 32

“Не исках импланти. Никога не съм харесвала сексапилния вид на моделите и съм била против на жените да се гледа като на сексуален обект. Според мен в голяма степен това се натрапва от медиите.

Но намерих бучка и това промени всичко.

Няма да се впускам в подробности, но беше злокачествено и трябваше да направя нещо. Знаех, че трябва да се отстрани и я наблюдавах, реших се на пълна мастектомия – не можех да живея в тази несигурност с две деца под 5 г.

Представях си, че ако това се случи, бих могла да живея дори и с една гърда. Но действителността се оказа много различна.

Да загубиш гърдата си и всеки ден да ти напомня за това е усещане, все едно, че ракът продължава да действа. Исках да преодолея това и тогава моят лекар ми разказа за имплантите.

Разбрах, че съм била предубедена и че можеш да имаш капковидно оформени импланти, които се предлагат във всички размери, така че като резултат можеш да постигнеш един естествен на вид нов бюст.

Наистина съм много доволна, че го направих. Изтощително, но няма значение, все още се чувствам жена.”

Представяме Ви тези истории, за да Ви помогнем да вземете информирано решение относно операцията. Вашите резултати ще зависят от естесвения Ви бюст, телосложение и конкретните обстоятелства. Промяната на фигурата може да Ви направи много по-уверена, но не забравяйте, че операцията променя само размера и формата на гърдите.
По-нататък всичко ще зависи и от това, че сте по-стройна.