Мразех гърдите си

Кати, 21

“Винаги има някой, нали? Да сложиш спортния сутиен, да навлечеш тениската под спортния екип в училище и нищо да не ти се забелязва, Това бях аз! И така бях до последния ден в гимназията.

Винаги бях плоското момиче. Закръглените ми приятелки се оплакваха от диетите, а аз седях там с кръстосани върху гърдите си ръце и се чудех как да кача някой килограм, та да се запълни и моята чашка – А.

Мразех гърдите си. Не защото бяха гърди, а защото беше само зърно и нищо повече. За това говорех само след няколко чаши вино. Най-лошото беше начинът, по който ми се присмиваха момичетата. Казваха, че не ми е нужно да нося сутиен или че моделите са с плоски гърди и аз трябва да съм благодарна.

Истината е, че се чувствах ужасно – неженствена, приличах на момче. След като баба ми почина и ми остави малко пари, аз реших, че трябва да направя нещо за това. Тя винаги казваше, че жените трябва да имат своя избор и да следват мечтите си. И така аз направих своя!

Стана изумителен бюст и приятелките ми казваха, че доста съм прекалила. Почувствах се уверена в себе си и това повлия и в други сфери на моя живот – намерих си работа преди няколко месеца и не знам дали не съм се притеснявала по време на трудните интервюта заради моето ‘старо аз’.”

Представяме Ви тези истории, за да Ви помогнем да вземете информирано решение относно операцията. Вашите резултати ще зависят от естесвения Ви бюст, телосложение и конкретните обстоятелства. Промяната на фигурата може да Ви направи много по-уверена, но не забравяйте, че операцията променя само размера и формата на гърдите.
По-нататък всичко ще зависи и от това, че сте по-стройна.