Децата и отслабването взеха своя дан

Холи, 30

“Шегувах се в курса за отслабване с това, което ми се случи, но то е в известен смисъл поучителна история. Защото аз съм от тези жени, които не се спират пред нищо.

Никога не съм била едра като ученичка, но когато забременях се надух – аз ядях за четирима, не за двама. След първото раждане бързо последваха второ, трето и след всяко бебе аз напълнявах и напълнявах. Ходейки с дрехи за бременност не забелязвах колко огромна съм станала и някои даже ме питаха кога пак съм заченала. Но аз не бях бременна, аз бях ненаситно лакома.

В най-лошия случай бях с мерки 162 см, 101 кг. Отвратително дебела.Ставите ми ме съсипваха, докторът ми се притесняваше да не стана диабетик и не можех нормално да се грижа за децата си. Нещата трябваше да се променят.

Отне ми две години, но слязох на здравословните 61 кг и се чувствах фантастично... с изключение на моитe слаби и провиснали гърди. Предпочитах угасената светлина, мразех да се къпя, защото не исках да гледам тялото си и не допусках партньора си близо до гърдите си – правехме любов без да свалям сутиена си. Те ме разстройваха и понякога си мислех дали да не кача килограмите си отново.

Една приятелка от курса за отслабване ми спомена за имплантите. Довери ми тайно, че си е сложила. Бяха страхотни, изглеждаха съвсем естествено. Даде ми координати на доктора и аз си записах консултация за следващата седмица.

Това продължи година, но си струваше. Заминахме на ваканция и аз наистина се гордеех с моето тяло в бикини. Може да имам малко целулит и стрии по тялото, но това не може да ми попречи да играя пажен волейбол с децата... а партньорът ми не сваля очи от мен.”

Представяме Ви тези истории, за да Ви помогнем да вземете информирано решение относно операцията. Вашите резултати ще зависят от естесвения Ви бюст, телосложение и конкретните обстоятелства. Промяната на фигурата може да Ви направи много по-уверена, но не забравяйте, че операцията променя само размера и формата на гърдите.
По-нататък всичко ще зависи и от това, че сте по-стройна.